Lunsj-inspirasjon #2: Pastasalat

Her kommer nok et forslag til hva du kan putte i matboksen din, enten du skal på jobb, skole eller en liten picnic. Denne gangen er det en enkel pastasalat som har fått hovedrollen.

I sekken hadde jeg:

IMG_4715

  • en saftig, rød plomme
  • et lite glass soyayoghurt med frisk kiwi og hjemmelaget granola på siden
  • en neve nøtter, frø og kokosflak. Jeg brukte mandler, valnøtter, gresskarkjerner og kokosflak.
  • pastasalat, se oppskrift nedenfor
  • ev. pesto til salaten

 

Pastasalat med soltørkede tomater

Ingredienser til 1 porsjon:

  • 50 g tørr pasta, f.eks. skruer eller penne –> kokes etter anvisning på pakken
  • 4-5 soltørkede tomater, kuttes i passelig små biter
  • ca. 50-100 g blandet grønn salat
  • noen tynne strimler med rødløk
  • 4-5 cherrytomater, delt i to eller fire
  • 1/4 rød paprika, i biter
  • ev. andre grønnsaker etter eget ønske
  • salt og pepper etter smak

Slik gjør du:

  1. Kok pastaen etter anvisning på pakken. I mens kutter du opp alle grønnsakene.
  2. Bland sammen alt, eller la de ulike ingrediensene ligge adskilt i matboksen.
  3. Kvern litt salt og pepper over.
  4. Bland gjerne inn litt pesto i pastaen for ekstra smak.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s